New menu

bleed line - paper cut line
Meka Halal Food
  • Move down
  • 1
bleed line - paper cut line
Menu
PIZZA CAPRICHOSA
2€
PIZZA MARGARITA
2€
PIZZA NAPOLETANA
2€
PIZZA PEPPERONI
2€
PIZZA 4 STINET
2€
FARRO SPAGHETTI ME GJALPE
3€
SPAGHETTI ME KERPURDHA TE DEHUR
3€
SPAGHETTI
3€
Me salce domatesh dhe spinaq ferme
  • Move down
  • Move up
  • 2
bleed line - paper cut line
Menu
SPAGHETTI ME GRURE TE PLOTE
3€
Me Açuge dhe Kale
SPAGHETTI KARBONARA ME FASULE JESHILE
3€
SPAGHETTI TE MAJME ME PERSHUTE DHE QERSHI
3€
Dhe Sos domatesh
SPAGHETTI ME DJATH
3€
KAFE
0.50€
PIJE TE GAZUARA
1€
PIJE JO TE GAZUARA
1€
PIJE TE NXEHTA
1€
KAFE TE FTOHTA
1€
  • Move down
  • Move up
  • 3
bleed line - paper cut line
Ju Bëftë Mirë!
+38349724235     facebook.com/MekaHalalFood
  • Move up
  • 4